Audiohuis

NieuwsChantal & Tina terug bij Audiohuis na zomerstop
Chantal & Tina

Chantal & Tina terug bij Audiohuis na zomerstop

Na een korte zomerstop zijn Chantal & Tina weer te horen in de gelijknamige podcast. Vanaf woensdag 18 september zijn ze terug met een kersvers format. In de nieuwe afleveringen nemen zij adviezen van luisteraars ter harte, bespreken ze hun (minst) favoriete celebs, delen ze intieme kwalen in Mijn probleem is jouw probleem (maar jouw probleem is niet mijn probleem) én bespreken ze Debby’s dilemma. 

Chantal & Tina

Want ja, ondanks de levenservaring die Chantal Janzen en Tina de Bruin hebben, kampen ook zij met problemen. Daarom vragen zij advies. Zo heeft Tina terugkerend last van pijnlijke, kapotte voeten bij iedere nieuwe schoen die zij aantrekt. En wat te doen als je kind in bed plast?

In de wekelijkse Celebrity Check vragen Chantal en Tina zich af hoe het zou zijn om een wereldberoemde celeb te zijn. Doet Adele ook gewoon boodschappen als haar concertreeks is afgelopen? En hoe is het om geboren te worden als de baby van Justin en Hailey Bieber?

Daarnaast maken we kennis met Debby. Als collega bij &C weet Debby als geen ander wat er speelt. Wekelijks buigen Chantal en Tina zich over Debby’s dilemma. Want moet je bruiloft echt zo’n godsvermogen kosten? En wat te doen als de kleren van je man afschuwelijk zijn? Je favoriete podcast hosts schieten te hulp.

Chantal & Tina is een wekelijkse podcast in samenwerking met &C en Audiohuis. De eerste aflevering kun je beluisteren vanaf woensdag 18 september in je favoriete podcastapp.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook een podcast op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials