Ontdek alles onder één dak

radionetwerk

We've got the music

Kom in contact met onze betrokken en actieve radioluisteraars. Onze radiozenders 100% NL, SLAM!, Radio Veronica, Sublime, Sunlite en Nostalgie bereiken samen zo’n ruim 3.5 miljoen fans per week via crossmediale kanalen. Via RadioCorp creëren we de juiste strategie voor een hoog effectief bereik, waarbij we snel kunnen schakelen. RadioCorp Special Advertsing levert maatwerk: unieke, creatieve acties gericht op jouw doelgroep.

podcastnetwerk

Spread the word

Bereik de miljoenen Nederlandse podcastluisteraars via ons unieke audionetwerk. Ga een samenwerking aan met de kwalitatieve en succesvolle podcasts van Audiohuis, De Stroom, FC Afkicken, ILVY Network, Mediahuis en Podwave. Wij vertalen elke merkuitdaging naar een effectieve oplossing. Van het vergroten van naamsbekendheid onder een brede groep tot specifieke targeting op basis van tijd, locatie of thema.

creatieve productiestudio

Make it happen

Creëer top content met onze audio experts. Wij nemen alles voor je uit handen: van het schrijven van een script en uitnodigen van gasten tot opname, montage en sound design. Daarnaast bieden wij een breed palet aan mogelijkheden: diverse typen commercials, podcasts, dynamic creatives en marketingsnippets. Je kunt bij ons ook een volwaardige studio huren.

audio uitgeverij

Speak up

Breng jouw audioverhaal uit in ons netwerk. Wij ontdekken bijzondere en impactvolle verhalen. Deze ontwikkelen wij tot kwalitatieve en onderscheidende content. Daarnaast lanceren wij de content op het juiste platform en promoten dit via ons medianetwerk. Heb jij een goed idee, barst jij van hosting talent of ken jij een verborgen verhaal dat de wereld moet horen? Onze deur staat voor jou open.
Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials