Audiohuis podcastnetwerk

Het aantal podcastluisteraars in Nederland stijgt jaar op jaar. Bijna de helft (49%) van de Nederlanders boven de 16 jaar luistert wel eens naar een podcast. Dat komt neer op ongeveer 6,9 miljoen luisteraars. Audiohuis heeft een prachtig portfolio aan podcasttitels van verschillende publishers zoals Mediahuis, NRC, De Stroom en FC Afkicken. Met maandelijks meer dan 8 miljoen beluisteringen.

totaal aantal publischers

5

publischers

totaal aantal podcasts

meer dan 50

podcasts

totaal aantal downloads

13,6 miljoen

beluisteringen

De publishers

Thuis in media

Mediahuis

Podcasts zijn populair deze dagen en worden massaal beluisterd. Onze podcasts laten een flinke stijging zien in het aantal luisteraars en het aantal plays loopt continue op. Ook oude afleveringen worden met terugwerkende kracht veel beluisterd. We hebben onze podcasts inclusief het profiel van de luisteraar, het bereik, duur en frequentie voor je op een rijtje gezet. Wil jij weten hoe je met jouw merk kunt profiteren van de populariteit van onze podcasts? Bekijk onze catalogus voor alle mogelijkheden en tarieven.

Ontdek de beste podcast!

NRC

????

Óf je vormt de stroming, Óf je gaat tegen de stroom in

De Stroom

De Stroom is een nieuw mediabedrijf dat staat voor een ander geluid en geven talentvolle mediamakers de kans om hun stem te laten horen en hun verhaal te vertellen. Het bereik van onze makers is oneindig. Ze doen niet onder voor de grote mediabedrijven die bepalend zijn voor onze blik op de wereld. De Stroom stimuleert graag die ruimte, vrijheid en kansen. Ze geven advies over het gebruik van nieuwe technieken, vertelvormen en rechten. Samen deelt De Stroom nieuwe verhalen en creëert een kleine revolutie in het medialandschap.

Alles over voetbal

FC Afkicken

FC Afkicken is een digitaal voetbalmediamerk in Nederland dat een uiterst authentieke stem heeft
neergezet. FC Afkicken creëert innovatieve inhoud met distributie op meerdere platforms, waaronder sociale media, video en podcast. FC Afkicken heeft het grootste podcast-voetbalnetwerk van Nederland en bereikt maandelijks meer dan 1.000.000 unieke luisteraars. FC Afkicken bereikt een betrokken publiek van unieke gebruikers met de focus op de leeftijdsgroep 20-35 jaar.

The Podcast Marketplace

Podwave

Podwave is gelanceerd door het toonaangevende digitale audio-adservingsysteem AdsWizz. In Nederland is Audiohuis de exclusieve partner van PodWave en het enorme netwerk, met zo’n 9 miljoen advertentieposities, vertegenwoordigt meer dan 10.000 internationale podcasts.

Mogelijkheden voor adverteerders

Radio is erg veelzijdig. Door de combinatie van hoog bereik, impact en herhaling kan het medium effectief ingezet worden voor diverse doelstellingen. Van het verhogen van je naamsbekendheid tot een toename in online zoekgedrag of verkoop van je product.

optie 1

Pre-roll

Bereik een groot publiek tijdens via podcat, met uitingen van 30 seconden.

Effectief bereik met hoge contactfrequentie

Snel en flexibel inzetbaar

Uitgebreide targetingopties als doelgroep, moment of locatie bij online radio

Beluister het
voorbeeldfragment van:

optie 2

Sponoring

???

Hoog campagnebereik

Vaste momenten binnen de programmering op een exclusieve positie

Geïntegreerde merkassociatie met de beste luisterervaring

Beluister het
voorbeeldfragment van:

optie 3

Branded content

???

Natuurlijke en sympathieke merkintegratie

Hogere attentiewaarde door positieve waardering

Sterkere geloofwaardigheid en betrouwbaarheid

Beluister het
voorbeeldfragment van:

Wil je meer weten?

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials