Audiohuis

NieuwsNieuwe podcast: John Pel plukte bloemen aan de rand van het ravijn

Nieuwe podcast: John Pel plukte bloemen aan de rand van het ravijn

De imposante en intense carrière van John Pel als forensisch rechercheur liet sporen na. Mooie, door talloze cases waarbij daders van misdrijven werden gevonden, maar ook diepe wonden door zijn werk bij onder meer de Bijlmerramp en in de graanvelden waar MH17 in duizenden brokstukken verspreid lag. Pel plukte bloemen aan de rand van het ravijn.  

Het resulteerde bij hem in PTSS. Maar ondanks zijn ervaringen zou hij z’n carrière zo over doen, omdat het werk zin heeft. In deze podcastreeks gaat Pel in gesprek met mensen die ook op plekken werk(t)en waar je je geen voorstelling van kunt maken. Zo spreekt hij onder andere een forensisch patholoog die meer dan vijfduizend lijken onderzocht, een Politie Commissaris met zware criminaliteit in zijn portefeuille en een aan haar lot overgelaten politieagente met PTSS.  

Hoe bleven ze stoïcijns te werk gaan? Welke rol spelen adrenaline en normen en waarden? Wanneer wordt het te intens en hoe is de begeleiding als je zulk soort werk doet? Beluister Bloemen plukken langs het ravijn nu in jouw podcastapp.  

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook een podcast op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Luister hier de trailer.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials