Audiohuis

NieuwsDe Kettingreactie: hoe om te gaan met complexe uitdagingen?

De Kettingreactie: hoe om te gaan met complexe uitdagingen?

Nederland staat voor enorme uitdagingen: er is een wooncrisis, een dreigend zorginfarct en het onderwijs moet op de schop. Problemen die niet eenvoudig op te lossen zijn, want als we aan één knop draaien, draaien er automatisch – zichtbaar en onzichtbaar – ontelbaar andere knoppen mee. Dat is de Kettingreactie. Hoe kunnen we hiermee omgaan?

In vier afleveringen bespreekt journalist en presentator Janine Abbring hoe experts en betrokkenen uit het werkveld omgaan met dit soort uitdagende kettingreacties en complexiteit. Ze verkent de uitdagingen voor de zorg, de woningsector, het mbo-onderwijs en het vertrouwen in de overheid. Zo komt ze totaal verschillende invalshoeken en visies tegen, met één gemene deler: niks doen is geen optie.

De eerste aflevering van De Kettingreactie is nu te luisteren via je favoriete podcastapp. Deze vierdelige serie is een XTR branded podcastserie in samenwerking met Sioo, het centrum voor organisatie- en veranderkunde. Een reeks die laat zien dat podcast een ideaal medium is voor gedegen journalistieke verhalen die aansluiten bij wat jouw bedrijf wil uitdragen. In podcasts is er de tijd om uit te wijden, de ruimte om kritisch te zijn en overeenkomsten te zoeken. Overweeg je ook podcasts in te zetten in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totale productie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials