Audiohuis

NieuwsNo Filter Needed: een podcast van &C en IT Cosmetics met Rianne Meijer

No Filter Needed: een podcast van &C en IT Cosmetics met Rianne Meijer

Zonder make-up de deur uit, een gezonde relatie met je lichaam en haatcomments op social media: iedereen loopt in het leven tegen soortgelijke issues aan die te maken hebben met zelfvertrouwen en (inner) beauty. Herkenbaar? Dan is No Filter Needed dé podcast voor jou!  

In No Filter Needed gaat influencer en professional butt squeezer’ Rianne Meijer in gesprek met inspirerende gasten over all things confidence. En dat terwijl ze zich klaarmaken voor de dag. Dus get ready, pak je spiegel erbij of luister gewoon gezellig mee. Er komen verschillende confidence-onderwerpen aan bod, zoals ‘het effect van moederschap op je zelfvertrouwen’, ‘de invloed van social media op je mentale gezondheid’, ‘omgaan met (online) roddels en haatcomments’, ‘100% jezelf zijn’ en nog veel meer. 

No Filter Needed is een zesdelige podcastserie van &C en IT Cosmetics in samenwerking met Audiohuis. De eerste aflevering met Anna Nooshin is nu te beluisteren in je favoriete podcastapp. In de komende afleveringen gaat Rianne in gesprek met onder andere Vera Camilla,en Joey Jaq.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook een podcast op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials