T-Mobile – Unlimited Ondernemen

T-Mobile – Unlimited Ondernemen
1 Aflevering 1
Workation: waar moet je aan denken?
22:17
2 Aflevering 2
5G in de medische wereld
24:02
3 Aflevering 3
Cybersecurity: laat je bedrijf hacken
25:15
4 Aflevering 4
Hoe de rol van IT-manager steeds verandert
23:33
5 Aflevering 5
Cybercrime: hoe hou je het op afstand?
31:50
6 Aflevering 6
Duurzame energievoorziening met Internet of Things
23:06
7 Aflevering 7
De slimme wijk
26:15
8 Aflevering 8
Digitale innovaties binnen het onderwijs
25:29

Over De Podcast

In de serie Unlimited Ondernemen gaat host Vivianne Bendermacher in gesprek met ondernemers en leiders die uitblinken in wat ze doen. Hoe maken ze daarbij slim gebruik van connectiviteit?

Van
Soort podcast
Release Date
7 November
Host(s)
Vivianne Bendermacher

Omschrijving

Aflevering 1
De eerste aflevering Workation: hoe zorg je er als werknemer en werkgever voor dat het soepel verloopt? Host Vivianne Bendermacher gaat in gesprek met Alieke Ingerman over haar ervaringen, tips en tricks.
Aflevering 2
In deze tweede aflevering: 5G in de medische wereld: hoe maakt technologie de zorg beter, en hoe kan 5G daaraan bijdragen?
Aflevering 3
In deze aflevering wordt cybersecurity besproken. Waarom is het een goed idee om je bedrijf te laten hacken en hoe gaat dat in zijn werk? Host Vivianne Bendermacher gaat in gesprek met Melanie Rieback, welke tips en tricks heeft zij voor bedrijven?
Aflevering 4
Sinds het normaal is om hybride te werken, is de rol van de IT-manager veranderd. Hoe zorg je er ook op afstand voor dat mensen prettig kunnen werken? Host Vivianne Bendermacher gaat in gesprek met Jim Stroomberg, die als IT-manager bij Coolblue al vele veranderingen heeft doorgemaakt.
Aflevering 5
Phishing mails wil je niet krijgen. Maar als je slim bent verstuur je ze wel af en toe – het liefst naar al je medewerkers. Hoe zorg je ervoor dat iedereen bewust wordt van de risico’s?
Aflevering 6
Een warmtenetwerk dat slimmer is, is ook duurzamer. Dat kunnen we in de huidige klimaat en energiecrisis goed gebruiken. Een energienetwerk dat terug kan praten. Internet of Things maakt dit mogelijk.
Aflevering 7
Een wijk die z’n eigen energie opwekt, die regenwater gebruikt zodat je drinkwater kunt besparen en waar lantaarnpalen signaleren als er een nieuwe lamp besteld moet worden. Brainport Smart District werkt aan zo’n wijk van de toekomst en vertelt hoe het zit het met dataverzameling en de rol van de inwoners.
Aflevering 8
Binnen de veranderende maatschappij is het belangrijk dat het onderwijs niet stil staat. Een echte digitale innovatie is meer dan een whiteboard of e-book. Hoe helpen vernieuwingen studenten en docenten echt verder? En hoe kijkt de onderwijsbranche naar radicale veranderingen zoals Chat GPT?

Beschikbaar via

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials