Audiohuis

NieuwsDe toekomst van elektrisch vervoer in ‘Route vol impact’

De toekomst van elektrisch vervoer in ‘Route vol impact’

In de podcast ‘Route vol impact’ hoor je Werner Budding langs innovatieve plekken in Rotterdam reizen. Samen met Mike Belinfante van BYD Europe gaan ze in gesprek terwijl ze toeren langs plekken over inspirerende ontwikkelingen in de wereld van elektrisch vervoer.  

De route begint op een watertaxi over de Maas, waarna ze via het historische Zalmhuis eindigen in de showroom van Louwman BYD. Samen bespreken ze hoe elektrisch vervoer de toekomst eruit ziet. Hoe is het gesteld met de veiligheid van elektrische auto’s? Waarom zouden we niet bang hoeven zijn voor een lege accu langs de snelweg? Zijn er genoeg laadpalen? Hoe komt het dat Chinese elektrische auto’s de Europese markt bestormen? En hoe zit het met de toegankelijkheid en betaalbaarheid als je elektrisch wil rijden? 

De aflevering is nu te beluisteren via elke podcastapp en is een XTR branded podcast in samenwerking met Louwman BYD. Deze podcast is een voorbeeld van hoe gesprekken buiten de studio kunnen bijdragen aan de beleving die de audio geeft. Leuk feitje: alle voice-overs voor Route vol impact zijn ingesproken achter het stuur van een elektrische auto in de showroom van Louwman BYD. In een auto is de akoestiek immers bijna alsof je in een professionele studio zit. 

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials