Audiohuis

NieuwsDutchMedia Podcast: “Ontstaan vanuit pure ‘vak-idioterie’”

DutchMedia Podcast: “Ontstaan vanuit pure ‘vak-idioterie’”

Taco Jelgersma en David de Jong maken samen de DutchMedia podcast. Tweewekelijks gaan zij in op actuele onderwerpen uit de wereld van media, marketing en telecom.

“Deze podcast is voor iedereen die geïnteresseerd is in de steeds meer in elkaar overlopende vakgebieden marketing, media en telecom. En voor iedereen die geïnteresseerd is om te luisteren naar mensen die er ook niet álles van weten, maar die wel bereid zijn hun ongezouten mening te geven”, vertelt Taco Jelgersma.

In DutchMedia podcast discussiëren journalist David en ondernemer Taco over alle nieuwtjes rondom media, marketing en telecom. De insteek van de podcast is serieus, maar het duo vult hierop aan: “We maken de podcast met de insteek ‘neem wat je doet serieus, maar jezelf – en alle mensen in de industrie –  niet. Dat doen ze zelf wel.”

Vanaf 1 april 2024 gaat DutchMedia podcast verder in samenwerking met Audiohuis. Te beluisteren op Spotify.

Audiohuis als audiopartner
Overweeg je ook een podcast op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials