Audiohuis

NieuwsDe Verschilmakers: een nieuwe podcastreeks van Odido Business

De Verschilmakers: een nieuwe podcastreeks van Odido Business

In de achtdelige reeks De Verschilmakers gaat tech-expert Vivianne Bendermacher in gesprek met professionals uit diverse vakgebieden over de continue innoverende en digitale wereld.

Hoe doe je zaken in een constant innoverende en digitaal verbonden wereld? Welke trends zien we? Hoe houden we het menselijk? En welke doorbraken kunnen het verschil maken in de toekomst? In ‘De Verschilmakers’ gaat tech-expert en ondernemer Vivianne Bendermacher in gesprek met uiteenlopende gasten om op deze vragen te reflecteren.

Elke aflevering staat er een ander thema centraal. In de eerste aflevering is dat technologie van de zorg. Hoe blijft de mens het uitgangspunt te midden van alle technologie? Hoe kan AI helpen bij uitdagingen binnen de zorg? En wat zijn hierbij de grootste valkuilen? Hierover gaat Vivianne met gezondheidseconoom en oprichter van Buurtdokters Bob Verhagen in gesprek.

‘De Verschilmakers’ is een achtdelige serie van Odido Business, XTR en Audiohuis. De eerste aflevering met gezondheidseconoom en oprichter van Buurtdokters Bob Verhagen is nu te beluisteren in de NRC audio-app of een ander podcastplatform. In de komende afleveringen gaat Vivianne Bendermacher o.a. nog in gesprek met senior machine learning engineer bij Picnic en auteur van het boek ‘De AI revolutie’ Maarten Sukel en Chief Hybrid Officer van Microsoft Shanna Bosmans.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials