Audiohuis

NieuwsJan Uriot & Marc-Marie Huijbregts maken nieuwe podcastserie

Jan Uriot & Marc-Marie Huijbregts maken nieuwe podcastserie

Vanaf woensdag 8 mei luister je naar Jan & Marc-Marie op Privéterrein. Een podcast waarin Marc-Marie en Jan het verleden laten spreken, het heden duiden en de toekomst voorspellen.

Telegraaf-journalist Jan Uriot en cabaretier Marc-Marie Huijbregts zijn geen groentjes in het podcastvak. Marc-Marie maakte al meerdere podcasts, waaronder één samen met Jan; Jan & Marc-Marie zijn voor niemand bang. De mannen zijn elkaar nog niet zat, maar wèl toe aan een nieuw jasje. In samenwerking met Audiohuis maakten ze hun nieuwe reeks Jan & Marc-Marie op Privéterrein.

Wat kan je verwachten van deze nieuwe serie? Zoals gewoonlijk zijn er veel herkenbare, hilarische en persoonlijke anekdotes. Daarnaast vissen Jan en Marc-Marie – met behulp van het grote Privé archief – verhalen op uit het verleden én werpen ze een blik op de toekomst.

Jan & Marc-Marie op Privéterrein is een wekelijkse reeks in samenwerking met Audiohuis. De eerste aflevering is te beluisteren vanaf woensdag 8 mei in je favoriete podcastapp.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook een podcast op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Luister hier de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials