Audiohuis

NieuwsLEGO voor volwassenen: een driedelige podcastreeks van Audiohuis en LEGO Groep

LEGO voor volwassenen: een driedelige podcastreeks van Audiohuis en LEGO Groep

LEGO voor volwassenen ontspant. Uit onderzoek blijkt namelijk dat creatief bezig zijn dé manier is om in je zen zone te komen. Maar hoe? Dat onderzoeken we in deze reeks.

Wanneer was de laatste keer dat je iets deed waardoor je alles om je heen vergat? De tijd, je werk, je sociale verplichtingen? Als je hier te lang over na moet denken, is het tijd om serieus te gaan spelen. En in een wereld vol afleiding, kunnen we dat extra goed gebruiken.

Waarom is actieve ontspanning zo belangrijk? En wat is de toegevoegde waarde van LEGO voor volwassenen hierin? Hoe ziet de wereld van een volwassen LEGO fan eruit? En hoe komt eigenlijk een nieuwe LEGO set tot stand? In drie afleveringen word je meegenomen in de wereld van LEGO voor volwassenen. Want één ding is zeker: je bent nooit te oud om te spelen.

Alle afleveringen van deze podcastreeks zijn nu te beluisteren op je favoriete podcastapp.

Audiohuis als audiopartner

Deze reeks voor LEGO Groep is een sterk voorbeeld van hoe een branded podcast met aansprekende authentieke verhalen jouw merkpropositie kan versterken. Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidenteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials