Audiohuis

NieuwsMogelijkheden snellere energietransitie onderzocht in podcastreeks voor TNO

Mogelijkheden snellere energietransitie onderzocht in podcastreeks voor TNO

De energie- en grondstoffentransitie moet en kan sneller. Dat blijkt uit onderzoek van TNO, de Nederlandse Organisatie voor toegepast-natuurwetenschappelijk onderzoek. Maar hoe? Dat hoor je in deze driedelige podcastreeks die Audiohuis maakte voor TNO.

Om onze industrie circulair en co2-neutraal te krijgen moét de energietransitie worden versneld. Wat is al mogelijk? Welke technologieën zijn nog niet beschikbaar, maar moeten we wel zo snel mogelijk in investeren? En welke stappen moeten de overheid, industrie en de Europese Unie zetten?

In drie afleveringen gaat host en podcastmaker Rachel van de Pol in gesprek met verschillende experts om antwoorden te vinden op deze vragen. Ze bespreekt met hen wat de industrie, de Nederlandse overheid de EU en de overheid op beleidsniveau momenteel doet en nog moet doen om verder te verduurzamen. Want om de klimaatdoelen voor 2030 te halen, is er nog veel werk aan de winkel.

Alle afleveringen van ‘TNO Green print – de energietransitie’ zijn nu te beluisteren op je favoriete podcastapp.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidenteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials