Audiohuis

NieuwsT-Mobile maakt podcast met ondernemersverhalen over innovatie en connectiviteit

T-Mobile maakt podcast met ondernemersverhalen over innovatie en connectiviteit

In de podcast Unlimited Ondernemen gaat tech-expert Vivianne Bendermacher in gesprek met ondernemers en leiders die uitblinken in wat ze doen en daarbij slim gebruik maken van connectiviteit. De serie barst van de concrete voorbeelden, tips en inspiratie.

Wat kan het mkb leren van Internet of Things-innovaties van grote bedrijven? Hoe kan 5G bijdragen aan betere zorg? En waarom is het een behoorlijk goed idee om je bedrijf eens te laten hacken? In de achtdelige podcastserie Unlimited Ondernemen van T-Mobile en NRC XTR gaat tech-expert en ondernemer Vivianne Bendermacher in gesprek met leiders en ondernemers die uitblinken in wat ze doen en daarbij slim gebruik maken van connectiviteit. En dat leidt tot enorm diverse en verrassende verhalen.

Concrete tips

Zo vertelt Gina Doekhie, cybercrime specialist bij Politie Nederland, waarom met name het mkb een interessant doelwit is voor cybercriminelen. En ze zet uiteen wat je kunt doen om je bedrijf tegen zulke aanvallen te beschermen.
Paolo Herdé, Head of Asset Innovation & Transformation bij Eneco, legt uit wat er kwam kijken bij het uitrollen van het eerste slimme warmtenetwerk van Nederland en wat andere bedrijven daarvan kunnen leren.
Jim Stroomberg die Coolblue als IT-manager over tien jaar tijd flink zag groeien, onderstreept dat het werk van een goede IT-manager voortdurend in beweging hoort te zijn; dat is je organisatie immers ook.
En workation-expert Alieke Ingerman belicht de voordelen van ‘workations’ voor werknemers én werkgevers – en ze geeft tips om veilig en verantwoord werken op afstand in goede banen te leiden.
Iedere aflevering wordt verrijkt met drie concrete tips of voorbeelden van een expert, bijvoorbeeld een arbeidsrechtadvocaat, een specialist in organisatieculturen of de innovatiedirecteur van T-Mobile Nederland.

Connectiviteit, technologie en IT

Vivianne Bendermacher: “We hebben in deze podcast totaal verschillende onderwerpen mogen aanpakken die elkaar allemaal vonden in de thema’s connectiviteit, technologie en IT. De totale diversiteit aan gasten maakt de reeks ongelooflijk boeiend. Daar komt bij: het zijn allemaal mensen bij wie een lichtje in hun ogen brandt wanneer ze het hebben over het onderwerp dat hen bezighoudt. Dat zijn de meest inspirerende verhalen om naar te luisteren.”

Unlimited Ondernemen is een branded content podcast van T-Mobile en NRC XTR, gemaakt in nauwe samenwerking met Audiohuis. Alle afleveringen en meer informatie over de reeks vind je op deze pagina van NRC.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials