Audiohuis

NieuwsNieuwe podcastreeks in aanloop naar de Allianz Sailing World Championships

Nieuwe podcastreeks in aanloop naar de Allianz Sailing World Championships

In de podcastserie Get Ready For The Best gaat sportjournalist Chris Wobben in gesprek met topsporters en organisatoren in aanloop naar de Allianz Sailing World Championships in augustus.

Het wereldkampioenschap zeilen is het grootste en belangrijkste zeilevenement na de Olympische Spelen en bereidt de beste zeilers ter wereld voor op deelname aan de Spelen. Deze zomer is het de eer aan Den Haag om het evenement te hosten. Niet alleen zeilen staat centraal maar er wordt ook aandacht besteed aan andere watersporten zoals surfen, kitesurfen en stand-up paddling. Een uniek evenement waar de beste watersporters uit de hele wereld samenkomen.

 

Hoe word je topsporter? Wat verklaart hun liefde voor sporten op het water? Hoe bereid je je het beste voor op een wedstrijd? Hoe ga je om met enorme druk? En hoe organiseer je een evenement waar 1200 sporters en zeilers uit 86 landen bijeenkomen? In vier afleveringen bespreekt Wobben het reilen en zeilen van de Allianz Sailing World Championships met zijn gasten en neemt je zo mee in de voorbereidingen naar het wereldkampioenschap.

 

‘Get Ready For The Best’ is een vierdelige podcastreeks van Audiohuis. De eerste aflevering met wereldkampioen parazeilen Alexandra Rickham en olympisch kampioen Kiran Badloe is vanaf nu te beluisteren via je favoriete podcastapp. In de volgende afleveringen gaat Wobben in gesprek met Marit Bouwmeester, Jan Lammers, Odile van Aanholt, James Peters, Arno van Gerven en Hilbert Bredemeijer. De Allianz Sailing World Championships vinden plaats van 10 augustus tot en met 20 augustus 2023 in Den Haag.

 

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials