Audiohuis

NieuwsLEGO Talks: vier afleveringen passies delen

LEGO Talks: vier afleveringen passies delen

Wat is jouw passie? En deel je die weleens? In de nieuwe podcastreeks LEGO Talks hoor je inspirerende gesprekken met mensen die hun passie in bijvoorbeeld kunst, cultuur, reizen en techniek delen en daarmee verbinding zoeken met de mensen om hen heen.

Host Rachel van de Pol onderzoekt wat er gebeurt als je je passie met anderen deelt. Waarom vinden haar gasten het zo belangrijk? Wat krijgen ze ervoor terug? En welke rol spelen LEGO sets in die passie?

In vier afleveringen hoor je hoe mensen uit totaal verschillende achtergronden mensen bij elkaar brengen en hoe LEGO sets hiervoor een toegevoegde waarde zijn. De gasten praten niet alleen met Rachel, maar bouwen ook een LEGO set voor volwassenen die gelinkt is aan hun passie. Zo bouwen ze aan een Star Wars Starfigher, de Pyramide van Gizeh, een Land Rover en The Great Wave van Hokusai.

De eerste twee afleveringen, die over techniek en reizen, zijn nu te beluisteren in welke podcastapp dan ook.

Audiohuis als audiopartner

Deze reeks voor LEGO Groep is een sterk voorbeeld van hoe een branded podcast met aansprekende authentieke verhalen jouw merkpropositie kan versterken. Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidenteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials