Audiohuis

NieuwsPodcaststudio twee is in gebruik!!

Podcaststudio twee is in gebruik!!

We delen graag een aantal foto’s van onze nieuwste en tweede podcast studio.

Gradient gekleurde wanden

Om ook onze tweede studio een frisse look te geven, zijn we gegaan voor gekleurde wanden met een gradient. De oplettende volger heeft dit ook gezien in onze eerste studio, echter hebben we bij deze studio gekozen voor uitgesprokenere kleuren. Dit om ook dit te kunnen bieden aan podcastmakers. De studio is geschikt voor uiteenlopende type podcasts.

Twee settings

Deze tweede studio heeft een groter oppervlak ten opzichte van onze eerste studio. Hierdoor geeft deze studio ruimte aan twee opstellingen. Hierdoor kun je een passende setting kiezen voor jouw opname. De zwarte tafel biedt plaatst aan 4 personen voor een mooi tafelgesprek. Deze setting is ook aan te passen naar een 2 of 3 persoons gesprek. De oranje loungebankjes bieden plek aan 2 personen voor een meer ontspannen 1 op 1 gesprek.

Kleurrijke accessoires van Decor Amsterdam

Met de styling van Decor Amsterdam kun je makkelijk sfeer geven aan je decor .
De accessoires zijn kleurrijk en zijn zo geplaceerd dat ze vanuit ieder shot goed in beeld zijn. Dit geeft net die extra sfeer aan de videobeelden die geschoten worden tijdens de opnames. Door te spelen met de placering van de items, kun je je beeld makkelijk personaliseren.

 

 

Audiohuis als audiopartner
Overweeg je ook een podcast op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials