Audiohuis

NieuwsValerie Gumster en verloofde Ed helpen luisteraars in de nieuwe podcastreeks Vraag het Tante Val.

Valerie Gumster en verloofde Ed helpen luisteraars in de nieuwe podcastreeks Vraag het Tante Val.

Vanaf dinsdag 16 juli luister je naar Vraag het Tante Val. In deze podcast geven Val, a.k.a. Closet van Val, en haar verloofde antwoord op vragen van luisteraars.

Valerie is ondernemer, content creator en moeder. Ze runt al bijna twee jaar de succesvolle webshop ‘Closet van Val’ en is op TikTok een grote hit met meer dan 300.000 volgers. Daarop post ze video’s over haar onderneming en ook over haar gezinsleven met drie bonuskinderen en haar dochtertje Luna, die het Prader-Willi syndroom heeft. Dat is een genetische aandoening die ervoor zorgt dat Luna haar leven lang gehandicapt zal zijn. In de podcast hoor hoe je hoe Ed en Val positief blijven.

Veel fans stellen Val vragen over haar leven. En dus maakte ze in samenwerking met Audiohuis de podcast Vraag het Tante Val. Of je nou verliefd bent op je buurjongen of van je onzekerheid af wilt, geen een vraag is te gek.

Vraag het Tante Val is een wekelijkse reeks in samenwerking met Audiohuis. De eerste aflevering is te beluisteren vanaf dinsdag 16 juli in je favoriete podcastapp.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook een podcast op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Luister hier de trailer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials