Audiohuis – Patty’s Levenslessen

Audiohuis – Patty’s Levenslessen
1 Hans Klok
27:24
2 Richard Groenendijk
26:15
3 Leontien van Moorsel
26:58
4 Roxeanne Hazes
28:06
5 Tanja Jess
30:40

Over De Podcast

Ook Patty Brard is aan de podcast! Dat kon natuurlijk niet uitblijven, want met al haar levenservaring is er niemand met wie je beter over de essentie van het leven kunt praten dan met Patty.

In totaal bedacht ze 365 levenslessen: één voor iedere dag van het jaar. Elke aflevering worden haar spreuken gehusseld in het Wheel of Patty’s Wisdom. Met een druk op de knop wordt bepaald welke drie levenslessen door Patty en een bekende Nederlander besproken worden. Iedere aflevering krijg je zo een uniek en persoonlijk kijkje in het leven van haar gast van de dag.

Van
Soort podcast
Release Date
12 December
Host(s)
Patty Brard

Omschrijving

Hans Klok
Hoe herken je het verschil tussen een goochelaar en een illusionist? Wat is het geheim van een goede relatie? En wat hebben verbrande rozemarijn en de riolering van The Harbour Club met elkaar te maken? In deze allereerste aflevering van ‘Patty’s Levenslessen’ gaat Patty Brard in gesprek met niemand minder dan illusionist Hans Klok.
Richard Groenendijk
In deze aflevering van Patty’s Levenslessen gaat Patty in gesprek met dierbare vriend en cabaretier Richard Groenendijk. Wat is volgens hem de basis voor een goede vriendschap? En hoe verwerkt Richard zwaardere onderwerpen in het leven in zijn voorstellingen? Dit en meer hoor je in deze tweede aflevering.
Leontien van Moorsel
Patty gaat in gesprek met voormalig wielrenster en viervoudig olympisch kampioen Leontien van Moorsel. Hoe herken je een eetstoornis en hoe overwin je die? Wat is de kunst om na 30 jaar huwelijk nog steeds in de lampen te hangen? En hoe zorgde een faillissement van Leontien's ouders voor een boost in haar sportcarrière?
Roxeanne Hazes
In deze aflevering heeft Patty zangeres Roxeanne Hazes te gast. En het is niet zomaar een aflevering, want tijdens de opnames was Roxeanne jarig. Hoe is het voor haar om dertig te worden? Hoe tekenen haar diepgewortelde trauma’s haar vandaag de dag? En hoe put ze hier tóch kracht uit?
Tanja Jess
In deze aflevering van Patty’s Levenslessen nodigt Patty actrice, presentatrice en columnist Tanja Jess uit voor een goed gesprek. Hoe raak je niet verzuurd na meerdere missers in de liefde? Wat zijn de uitdagingen voor vrouwelijke actrices boven de vijftig? En hoe ervaart zij de transitie van haar dochter?

Beschikbaar via

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials