Kia – Moving Forward

Kia – Moving Forward
1 Aflevering 1
Grote ambities op het gebied van elektrisch rijden
16:58
2 Aflevering 2
Hybride werken wordt dé standaard
11:28
3 Aflevering 3
Wij zijn klaar voor emissievrij rijden in 2030
9:35

Over De Podcast

In de podcastserie Moving Forward van Kia gaat host Huib de Vries in gesprek met diverse specialisten op gebied van vooruitstrevende mobiliteit. We werken nu grotendeels vanuit huis en rijden dus minder zakelijke kilometers. Er is nogal wat veranderd. Zal dat zo blijven of gaan we straks weer massaal de weg op? En is het slim om daar alvast rekening mee te houden als je een nieuwe auto gaat uitzoeken?

Van
Soort podcast
Host(s)
Huib de Vries

Omschrijving

Aflevering 1
Hoe kunnen we de overstap naar elektrisch rijden versnellen? En zijn zelfsturende auto’s nog toekomstmuziek, of is dit een kwestie van een paar jaar wachten? Kortom, wat is er technisch mogelijk en wat kan er al in de dagelijkse praktijk? Welke elektrische auto’s komen eraan? Dat en meer bespreekt onze podcasthost Huib de Vries met Tim den Besten, EV Brandmanager elektrische auto’s bij Kia, in de eerste aflevering van een nieuwe serie podcasts over de toekomst van zakelijk rijden.
Aflevering 2
Hoe bewegen we ons zo slim mogelijk van A naar B. En hoe verandert onze manier van bewegen? Ruben Keuter schuift aan bij onze podcasthost Huib de Vries. Ruben is bij Kia verantwoordelijk voor de afdeling Mobility Solutions. Samen met zijn team volgen ze de trends rondom mobiliteit op de voet.
Aflevering 3
Hoe organiseer je deze transitie als wagenparkbeheerder? Welke aanpassingen zijn nodig om je personeel elektrisch te laten rijden? Wat zijn de valkuilen? Deze vragen bespreekt onze podcasthost Huib de Vries met Michiel van Amelsfort, accountmanager zakelijke markt bij Kia in de derde aflevering van de serie podcasts over de toekomst van zakelijk rijden.

Beschikbaar via

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials