LEGO – Lego Talks

LEGO – Lego Talks
1 Aflevering 1 - S1
LEGO en mindfulness
22:21
2 Aflevering 2 - S1
De LEGO fan
20:02
3 Aflevering 3 - S1
De LEGO designer
24:45
4 Aflevering 4 - S2
Passie voor techniek
24:45
5 Aflevering 5 - S2
Ontdekken door reizen
27:19

Over De Podcast

LEGO voor volwassenen ontspant. Uit speciaal LEGO onderzoek blijkt dat creatief bezig zijn de manier is om in je zen zone te komen. Maar hoe? Dat onderzoeken we in de eerste reeks van Lego Talks. (aflevering 1 t/m 3)

 

In het tweede seizoen spreekt host Rachel van de Pol gasten over hun passie en hoe hen dit verbindt met de mensen om hen heen. Van wereldwonderen tot kunst en van techniek tot iconen uit de popcultuur. Wat inspireert en verbindt jou? (aflevering 4 t/m 7)

Van
Soort podcast
Release Date
1 September
Host(s)
Rachel van de Pol

Omschrijving

Aflevering 1 - S1
In deze aflevering is vrijetijdsexpert Goof Lukken te gast. Hij neemt ons mee in waarom actieve ontspanning zo belangrijk is. En: wat is de toegevoegde waarde van LEGO voor volwassen hierin.
Aflevering 2 - S1
In de tweede aflevering van deze reeks spreken we een echte LEGO fan. Hoe ziet de wereld van een volwassen LEGO fan eruit? We horen van hem waarom je nooit te oud bent om te spelen.
Aflevering 3 - S1
Hoe komt een LEGO set tot stand? Hoe gaat het proces van een eerste idee tot een product dat in de winkel ligt? Dit soort vragen bespreken we in deze podcast met een LEGO designer Maarten Simons.
Aflevering 4 - S2
Host Rachel van de Pol bouwt samen met Pedro Jooren aan de Land Rover Defender 90 terwijl ze praten over zijn liefde voor LEGO. Een die hij deelt met zijn zoon, wat tevens de basis vormt voor Stichting de Steenfabriek. Ontdek hoe hij jong en oud kennis laat maken met techniek en wetenschap.
Aflevering 5 - S2
Deze aflevering bouwt Rachel van de Pol de Piramide van Gizeh met LEGO in gesprek met Carolien Nederlof die vertelt over haar liefde voor reizen, architectuur en cultuur. Vrijetijdsbesteding wordt steeds belangrijker. Hoe beleef je samen de mooiste en unieke (reis)ervaringen?

Beschikbaar via

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials