Audiohuis

NieuwsChantal & Tina brengen tweede podcastseizoen naar Audiohuis
Chantal & Tina

Chantal & Tina brengen tweede podcastseizoen naar Audiohuis

Ein sehr schöne guter Tag, da sind sie wieder! Na een zeer diepe winterslaap is je favoriete podcastduo Chantal en Tina vanaf 17 april weer te horen in je favoriete podcastapp.

En in dit nieuwe seizoen staat één lijfspreuk centraal: je mag vallen of plat op je bek gaan, maar je moet áltijd weer opstaan. Hoe doe je dat? Met de gebundelde levenservaring van Chantal Janzen & Tina de Bruin beantwoorden zij wekelijks een prangende luisteraarsvraag.

Is het erg om af en toe je kinderen zat te zijn? Vinden Tina & Chantal het vervelend om ouder te worden? Hoe ga je om met worstelingen over het moederschap? En wat als je geen zin hebt in een geplande vakantie met vrienden? Geen taboe of poep-grapje wordt uit de weg gegaan.

Chantal & Tina is een wekelijkse podcast in samenwerking met &C en Audiohuis. De eerste aflevering kun je beluisteren vanaf 17 april in je favoriete podcastapp.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook een podcast op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials