Audiohuis

NieuwsComedian Fleur Overgaag maakt podcastreeks Vroeger vs Nu

Comedian Fleur Overgaag maakt podcastreeks Vroeger vs Nu

Wat deden onze ouders vroeger wat nu écht niet meer kan? Wat doen we nu zelf waarvan we dachten dat we dit nóóit zouden doen? En, was vroeger alles beter?

In de podcastserie Vroeger vs Nu neemt comedian Fleur Overgaag je samen met haar gast mee op tijdreis in de wereld van opgroeien. Van ouders van samengestelde gezinnen tot kindvrije gasten. In deze reeks gaat Fleur met haar nuchtere, scherpe en humoristische blik in gesprek met uiteenlopende gasten. Heb je geen kinderen? Geen probleem! Deze podcast is voor iedereen die kind is geweest, dus ook voor jou.

Over de maker

Fleur Overgaag (1991) werd bekend bij het grotere publiek met haar humoristische sketches op TikTok (38K volgers) en Instagram (217K volgers). Ze is o.a. te zien in De Grote Kerstfilm (2023) en dit jaar deed ze mee aan De Slimste Mens. Nog een leuk detail: samen met haar vriend heeft Fleur een bakkerij in Amsterdam-West.

Vroeger vs Nu met Fleur Overgaag is een zesdelige podcastserie van Audiohuis. De allereerste aflevering met vader, acteur en presentator Rick Paul van Mulligen en moeder, theatermaker en presentator Nina de la Croix is vanaf nu te beluisteren in je favoriete podcastapp. In de komende afleveringen gaat Fleur in gesprek met moeder en zangeres Shary-An, moeder en maker van sketchvideo’s Sanne Akkerman, Gooische moeder Pauline Wingelaar, acteur Joes Brauers en actrice en presentatrice Fenna Ramos.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials