Audiohuis

Nieuws[De Belofte 2023] Mandy van der Wal nomineert Elizabeth Geul voor Cross Media Awards 2023

[De Belofte 2023] Mandy van der Wal nomineert Elizabeth Geul voor Cross Media Awards 2023

Tijdens Cross Media Awards 2023 op 18 oktober in PHIL Haarlem wordt bekendgemaakt wie De Belofte 2023 is. Wij vragen mensen die staan genoteerd in de M100 lijsten 2023 om één persoon voor te dragen. De Jury van de Cross Media Awards kiest eerst de genomineerden en daarna de winnaar.
De voordracht van Mandy van der Wal is Elizabeth Geul, Account & Marketing Campaign Executive bij Audiohuis.

In het diepe gesprongen

Afgelopen jaar is Audiohuis Amsterdam gelanceerd. Al snel kwam Elizabeth Geul werkzaam bij de B2B afdeling van Mediahuis als campagne Manager kennis met ons maken omdat ze een sterke interesse heeft in innovatie, het mediumtype audio, in het bijzonder podcast en zeer nieuwsgierig was naar alle ontwikkelingen. We hebben haar meegenomen in de strategie van Audiohuis en al snel was duidelijk dat Elizabeth graag de overstap wilde maken van Mediahuis naar Audiohuis.

Inventory verkopen

Audiohuis had niet alleen een campagnemanager nodig maar veel meer dan dat. Naast een campagnemanager waren er een aantal essentiële zaken die moeten worden opgezet zoals de technische set-up om de inventory te kunnen verkopen, maar ook campagne management, klant contact en facturatie en sales. Een bredere rol dan Elizabeth eerder had gehad bij Mediahuis. Elizabeth wist de juiste personen in de organisatie al te vinden om zich deze nieuwe rol zeer snel eigen te maken en is hiermee een zeer belangrijke schakel in het Audiohuis team geworden.

Onmisbare schakel

Voor Audiohuis is De Belofte 2023 Elizabeth Geul. Een onmisbare schakel in ons team. Daarnaast is Elizabeth een zeer fijne collega, een prettig persoon in de omgang met humor en een drive!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials