Audiohuis

NieuwsKia blikt vooruit op de toekomst van zakelijk rijden in driedelige podcastserie

Kia blikt vooruit op de toekomst van zakelijk rijden in driedelige podcastserie

Hoe kunnen we de overstap naar elektrisch rijden versnellen? En hoe stimuleer en organiseer je deze transitie als wagenparkbeheerder? Het zijn vragen waar de experts van Kia alle antwoorden op hebben. Journalist Huib de Vries brengt deze kennis op een toegankelijke manier bij de luisteraar in de driedelige serie ‘Moving Forward’.

In een tijd waarin laadpalen op elke straathoek opduiken, thuiswerken even normaal is als naar kantoor gaan en autobedrijven in toenemende mate ook techbedrijven worden, is zakelijke mobiliteit meer dan ooit in beweging. Kia wil op deze veranderingen inspelen en meedenken met de (zakelijke) rijder én de wagenparkbeheerder die het allemaal faciliteert. Audiohuis hielp het automerk haar diepgaande kennis over technologische trends en mobiliteit met de wereld te delen in een podcastserie van drie afleveringen.

In Moving Forward spreekt journalist en autospecialist Huib de Vries met Tim den Besten, manager elektrische auto’s bij Kia, Ruben Keuter die verantwoordelijk is voor de afdeling Mobility Solutions en Michiel van Amelsfort, accountmanager zakelijke markt. Met gerichte vragen zet De Vries specialistische kennis om in praktische tips voor luisteraars.

In vier weken tijd werd de serie meer dan duizend keer beluisterd, met een gemiddelde luisterduur van 71 procent.

Luister hier naar Moving Forward: 

Moving Forward is een inspirerend voorbeeld van hoe een branded podcast diepgaande, specialistische merkkennis toegankelijk maakt voor een breder publiek.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidenteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials