Audiohuis

NieuwsAudiohuis vangt bijzondere sportverhalen in podcastreeks voor Univé

Audiohuis vangt bijzondere sportverhalen in podcastreeks voor Univé

Al jaren ondersteunt Univé als supporter van sport lokale sportevenementen. Daar komen geweldige verhalen uit voort over doorzettingsvermogen en unieke prestaties van bijzondere karakters. Die verhalen heeft Audiohuis om mogen zetten tot een driedelige podcastreeks.

Jong, oud, met en zonder beperking; sport verbindt en maakt mensen (over het algemeen) gelukkiger en gezonder. Het is dan ook niet voor niets dat Univé zich al zo lang inzet als Supporter van Sport. Dit doet de zorgverzekeraar in de breedste zin van het woord. Want sportieve prestaties gaan over veel meer dan de beste, de snelste en de sterkste. Het gaat ook over de in Nijmegen geboren en getogen Wilma Ebben die vanaf haar elfde jaar onafgebroken 44 keer de Nijmeegse Vierdaagse loopt. Of over vier Nederlandse vrouwen die in een boot de Atlantische Oceaan over willen steken. En dit daadwerkelijk doen!

Deze verhalen zijn geweldig om te vertellen. Daarom besloot Univé om ze ook echt te vertellen. Univé laat de sporters aan het woord, zodat hun ervaringen tot leven komen in je oor. Aan Audiohuis was de taak deze verhalen zo dichtbij en persoonlijk mogelijk te laten klinken in een podcastreeks van drie afleveringen.

Inmiddels zijn de eerste twee afleveringen te beluisteren, onder meer in de NRC Audio app. En de resultaten mogen er wezen. Grofweg twintig procent van de luisteraars geeft aan op de hoogte gehouden te willen worden van nieuwe afleveringen. De podcasts zelf worden tevens goed beluisterd, de 2000 downloads zijn inmiddels gepasseerd.

De Univé audio-drieluik over sport is een krachtig voorbeeld van hoe een branded podcast met aansprekende authentieke verhalen jouw merkpropositie kan versterken.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidenteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials