Audiohuis

NieuwsKosmos Uitgevers & Audiohuis presenteren: Discomfort Zone
discomfort zone rachel van de pol

Kosmos Uitgevers & Audiohuis presenteren: Discomfort Zone

Een nieuwe podcast over ongemakkelijke ervaringen en hoe die helpen anders naar het leven te kijken. Met onder anderen Eveline Helmink en Liesbeth Kamerling.

Discomfort Zone, met host Rachel van de Pol, is dé podcast over zingeving voor de nuchtere luisteraar. Met een vaak grappig en vooral kwetsbaar verhaal aan het begin van elke aflevering vertelt een gast over een keerpunt in zijn of haar leven en over het ongemak dat daarmee gepaard ging. Het gesprek dat volgt gaat in op de lessen en inzichten die vanuit dit ongemak werden gevonden en hoe de discomfort zone juist meer betekenis heeft gegeven aan het leven.

Host Rachel van de Pol, journalist en auteur van Het Hedendaagse Heldenboek, heeft al zo lang zij zich kan herinneren een lichte obsessie met alles wat met zingeving te maken heeft. Voor Rachel was het dus een logische stap om een podcast te maken met zowel bekende als onbekendere Nederlanders die hier inzichten in hebben gevonden. Zij weet uit eigen ervaring dat ‘een spirituele zoektocht’ niet uit het niets ontstaat; achter alle zweverige gekte schuilen menselijke verhalen die gaan over de ups en downs van het echte leven.

In het eerste seizoen spreekt zij naast Kosmos auteurs Eveline Helmink (Niet vergeten) en Liesbeth Kamerling (Uit je dip gaan) ook radio dj Angelique Houtveen, auteur Onno Aerden, en documentairemaker Hans Busstra.

Discomfort Zone is vanaf 4 november wekelijks te beluisteren met in de eerste twee afleveringen Angelique Houtveen en Onno Aerden.

Discomfort Zone is een productie van Kosmos Uitgevers, VBK AudioLab en Audiohuis.

Beluister en abonneer je nu via Spotify en Apple Podcast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials