Audiohuis

NieuwsMarcel van de Ven, John Pel en Audiohuis komen met true crime-podcast

Marcel van de Ven, John Pel en Audiohuis komen met true crime-podcast

In de nieuwe podcastreeks True Crime Pro’s nemen John Pel en Marcel van de Ven je mee in hun ervaringen rondom bekende crime-zaken zoals de moord op Theo van Gogh, de schietpartij in Alphen aan de Rijn en de Schiedammerparkmoord.

Iedereen hoort over deze zaken in de media. Maar wat gebeurt er achter de schermen? Oud-forensisch rechercheur John Pel en ex-undercoveragent Marcel van de Ven maakten veel spraakmakende zaken van dichtbij mee. In True Crime Pro’s geven ze je een inkijkje die de media je niet geven. Ze delen hun persoonlijke verhalen. Hoe gingen ze te werk? Welke lessen hebben ze getrokken en wat heeft dit voor hen als mens betekend?

Ik heb met mijn psycholoog een schatting gemaakt van hoeveel doden ik in mijn carrière heb gezien. Dat zijn er om en na bij de 1500. Het is geen kwestie óf je PTSS oploopt, maar wanneer je het oploopt. – John Pel.

True Crime Pro’s is een zevendelige podcastserie van VBK en Audiohuis. De eerste twee afleveringen zijn nu te beluisteren in je favoriete podcastapp. De aankomende weken verschijnt er iedere week een nieuwe aflevering.

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

3 Reacties

  • Alexander

    Allereerst wil ik mijn waardering uitspreken voor de fantastische True Crime Pro's podcast. Jullie inzichten als voegen echt een uniek perspectief toe aan de verhalen die jullie delen. Mijn vraag aan jullie is of er een mogelijkheid is om een aflevering te wijden aan de moord op Bertus Lüske in Amsterdam. Het lijkt mij een intrigerende zaak waarover in de media niet veel aandacht is geweest. Deze liquidatie wordt in verband gebracht met de andere liquidaties in het Amsterdamse criminele milieu en zijn contacten met Jan Femer, Mink Kok, Sam Klepper en John Mieremet. Zouden jullie wellicht overwegen om een aflevering te wijden aan deze zaak? Ik geloof dat jullie deskundigheid en benadering van true crime deze zaak recht zou doen. Het zou geweldig zijn om meer inzicht te krijgen in deze mysterieuze gebeurtenis en om te horen hoe jullie deze zaak zouden benaderen. Nogmaals, bedankt voor jullie geweldige werk en ik kijk uit naar toekomstige afleveringen van True Crime Pro's. Met vriendelijke groet, Alexander

  • Hoi ik ben mega fan van Marcel en John. Komen er nog nieuwe aflevering van de podcast, true crime pro’s, alvast bedankt. Gr mick

  • Pascal

    Ik heb de podcast True Crime pro’s vanavond in 1 adem afgeluisterd en vond het geweldig, humoristisch, maar ook erg emotioneel. John en Marcel dank jullie wel voor jullie openhartigheid en dat ik een kijkje mocht nemen in jullie wereld. Ik kon niet vinden waar ik een review kon achterlaten dus vandaar dat ik het op deze manier doe. Ik hoop dat mijn reactie/review bij hun terechtkomt. Hartelijk groet Pascal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials