Audiohuis

NieuwsNieuwe podcastreeks voert je mee in de wereld van vaccins en ons vaccinatiebeleid

Nieuwe podcastreeks voert je mee in de wereld van vaccins en ons vaccinatiebeleid

In de vierdelige podcastreeks Vaccinatiebeleid onder de loep gaat presentator en dagvoorzitter Suzanne Spliethoff in gesprek met uiteenlopende experts over het vaccinatiebeleid in Nederland. In hoeverre laat ons vaccinatiebeleid gezondheidswinst liggen?

Al sinds het eerste vaccin in 1796 tegen de pokken helpen vaccins miljoenen levens te beschermen. De mogelijkheden zijn in de loop van de jaren alleen maar uitgebreid. In Nederland resulteerde dit na de Tweede Wereldoorlog in het Rijksvaccinatieprogramma. Hoewel vaccins constant doorontwikkeld worden, blijft er in Nederland toch gezondheidswinst liggen. Dat komt doordat het vaccinatiebeleid veel innovatiever zou kunnen zijn. Maar wat zijn dan die zwakke punten van het vaccinatiebeleid? En welke sterke punten heeft het? Hoe weten we welke ziektes een bedreiging vormen voor de volksgezondheid? Wat hebben we geleerd van het verleden en van andere landen? En hoe ziet een innovatiever, effectiever en toekomstbestendig vaccinatiebeleid eruit? In vier afleveringen neemt Spliethoff je samen met onafhankelijke experts mee in de wereld van ons vaccinatiebeleid.

Vaccinatiebeleid onder de loep’ is een vierdelige serie van Pfizer en Sanofi, NRC XTR en Audiohuis. De eerste aflevering met gasten Ben van der Zeijst (LUMC) en Adam Cohen (LUMC) is nu te beluisteren op je favoriete podcast-app. In de komende afleveringen gaat Spliethoff nog in gesprek met Jolanda Hoefnagel (GGD), Nico Hartwig (Franciscus Gasthuis en Vlietland), Daniëlle Timmermans (Amsterdam UMC), Marc Bonten (UMC Utrecht), Maarten Postma (UMCG) en Annemiek Verkamman (HollandBIO).

Audiohuis als audiopartner

Overweeg je ook podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact op met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials