Audiohuis

Nieuws‘Patty’s Levenslessen’: een nieuwe Audiohuis-productie

‘Patty’s Levenslessen’: een nieuwe Audiohuis-productie

Wat is de zin en onzin van levenswijsheden? In de podcastreeks Patty’s Levenslessen neemt Patty Brard je mee in de wereld van spreuken en bespreekt ze met haar gasten de essentie van het leven.

Je kunt van elke drol een gebakje maken!” Televisiepersoonlijkheid en presentatrice Patty Brard heeft in haar leven – dat behoorlijk wat enorme ups en flinke downs kent – heel wat levenslessen verzameld. In totaal bedacht ze 365 levenslessen: één voor iedere dag van het jaar. En met deze levenservaring kon haar allereerste eigen podcast over deze wijsheden natuurlijk niet uitblijven. In deze podcastserie worden al haar spreuken gehusseld in het Wheel of Patty’s Wisdom. Met een druk op de knop wordt bepaald welke drie levenslessen door Patty en een bekende Nederlander besproken worden. In deze serie spreekt ze met Hans Klok, Richard Groenendijk, Tanja Jess, Leontien van Moorsel, Roxeanne Hazes en Tineke Schouten. Elke aflevering biedt een unieke en persoonlijke kijk in het leven van haar gast van die dag.

‘Patty’s Levenslessen’ is een podcastserie van Audiohuis. De eerste aflevering met Hans Klok is vanaf nu te beluisteren op je favoriete podcastapp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials