Audiohuis

NieuwsThreesome of Speech

Threesome of Speech

Threesome of Speech: hoe krachtig zijn iconische speeches zonder context?

In podcastserie Threesome of Speech duiken Gregory, Loeke en Jonas in historische speeches. Ze lezen ze zonder context voor. Wat blijft er nog van over? En kunnen ze raden van wie de speech is? De trailer is vanaf nu te beluisteren!

‘I have a dream’, ‘Ich bin ein Berliner’, ‘How dare you?’: van speeches bij grote gebeurtenissen herinneren we ons vaak nog de legendarische quotes. Maar hoe indrukwekkend, tijdloos of krachtig is een speech nog als je die uit de context haalt?

Dat onderzoeken politicus Gregory Edelenbos, journaliste Loeke de Waal en reclamemaker Jonas van Praag in Threesome of Speech. Elke aflevering selecteert één van hen een speech. De andere twee gaan er blind in. Dus, spits je oren en raad samen met de podcastmakers van wie de spraakmakende speech was en beoordeel de impact en relevantie ervan.

Threesome of Speech is een podcastserie van Gregory Edelenbos, Loeke de Waal en Jonas van Praag in samenwerking met Audiohuis. De trailer is vanaf nu te beluisteren in je favoriete podcastapp. In de komende afleveringen komen verschillende iconische speeches aan bod.

Audiohuis als audiopartner

Heb je een gouden podcast idee? Of overweeg je podcasts op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten, organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek om jouw merkidentiteit te versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials