Audiohuis

NieuwsZo ziet onze nieuwe podcaststudio er uit

Zo ziet onze nieuwe podcaststudio er uit

We zijn trots dat we vanaf deze week onze podcasts kunnen opnemen vanuit een nieuwe studio. We delen dan ook graag een aantal foto’s.

Gradient gekleurde wanden

Om de nieuwe studio een frisse look te geven, zijn we gegaan voor gekleurde wanden met een gradient. Hierdoor ziet de wand er vanuit alle cameraposities anders uit. Je kunt er ook voor kiezen om de podcast op te nemen voor één deel van de wand, voor een formelere look. Dit is bijvoorbeeld geschikt voor podcasts over nieuws, politiek of sport.  Maar de wanden zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld chatcasts.

Nieuwe inrichting

Het pronkstuk van de studio is natuurlijk de grote zwarte tafel waaraan de podcasts opgenomen worden. Deze setting is geschikt voor veel verschillende podcasts, en met de draaiende stoelen van Decor Amsterdam kun makkelijk in iedere richting van de medehosts kijken.

Zes microfoons

Deze studio beschikt over maar liefst zes microfoons. We willen hiermee een zo groot mogelijk groep podcasters kunnen verwelkomen. De microfoons kunnen weggehaald worden, waardoor de studio in een handomdraai perfect is voor groepen van 2, 3, 4 en 5.

Kleurrijke accessoires van Decor Amsterdam

Natuurlijk is er ook gedacht aan accessoires. We zijn gegaan voor deze kleurrijke accessoires van Decor Amsterdam. Deze zijn zo geplaceerd zodat ze vanuit ieder shot goed in beeld zijn. Dit geeft net die extra sfeer aan de videobeelden die geschoten worden tijdens de opnames.

En er is nog meer goed nieuws, want de bouw voor een tweede podcaststudio is inmiddels in gang gezet. Houd onze site en socials in de gaten voor updates!

 

Audiohuis als audiopartner
Overweeg je ook een podcast op te nemen in jouw audio content strategie? Audiohuis zorgt voor de totaalproductie van jouw podcast waarbij wij helpen met het voorbereiden, scripten en organiseren, en indien gewenst, distributie. Samen zoeken we naar het verhaal, de stemmen en de muziek die jouw merkidentiteit versterken. Neem contact met ons op voor vragen of een oriënterend gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials