Audiohuis

NieuwsJouw podcast maken in de studio’s van Audiohuis Amsterdam

Jouw podcast maken in de studio’s van Audiohuis Amsterdam

Je eigen podcast maken in een professionele setting en met hoge audiokwaliteit: het kan bij één van de gloednieuwe studio’s van Audiohuis in Amsterdam.

Of je nu een diepgaand interview opneemt, een commercial produceert of een verhalende podcast maakt: je verhaal maakt pas echt indruk met de best mogelijke audiokwaliteit. Audiohuis ondersteunt je hier graag in.

In één van onze studio’s in Amsterdam kun je, onder professionele begeleiding, jouw podcast of audioverhaal opnemen en maken.

Aantal personen

Onze studio’s bieden ruimte voor een gesprek tussen maximaal vier personen. Wil je een interview opnemen onder leiding van een host, dan kunnen er dus maximaal drie gasten aanschuiven.

Geluid en video

Beide studio’s zijn uitgerust met microfoons van Shure SM7B. Wil je ook video opnemen? Dat kan: in beide studio’s kunnen we camera’s beschikbaar stellen om je podcast of audioproductie ook te filmen.

Locaties en bereikbaarheid

Audiohuis heeft sfeervolle en volledige uitgeruste podcast studio’s op twee locaties in Amsterdam: aan de Basisweg bij de A5 en in hartje centrum op het Rokin, op loopafstand van station Amsterdam Centraal.

Beschikbaarheid en tarieven

Wil je meer informatie over beschikbaarheid van de studio’s of over onze tarieven? We helpen je graag verder via productie@audiohuis.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to top

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Volg ons op socials